stil eller förödande grupp?

Det finns en massa onödiga gruppindelningar bland ungdomar. Att ha ett sånt behov av bekräftelse som man har om man börjar ha sönder sin kropp både utifrån och inifrån vid så tidig ålder är bara sorgligt. Det gör att man nästan kan se på en människa hur stark självkänsla den har. Det är tragiskt att det är så pass många som tvingar sig själva att vara någon de verkligen inte är. Det finns så många människor som trampar ner andra för att bekräfta sig själva. Det är viktigt att någon gör något åt det här-

NU!


en dag utan smink

tisdagen den femtonde (en vecka och en dag från skrivande stund) ska alla som läst detta gå utan smink. Jag vill att ni ska testa och känna hur skönt det egentligen är att kunna klia sig i ögonen eller att inte behöva oroa sig över att mascaran har kladdats ut efter en svettig bussresa.
Kommentera gärna om du tänker vara med och hur mycket smink du vanligtvis använder.

DEN 15/9 SMINKFRI DAG!

miljövänligt?

Jag kollade just posten. Ett färgglatt kuvert från wwf som sticker ut ur mängden vita kuvert med små fönster blev jag lite intresserad av.

Bli pandasäljare nu lyder rubriken och på utsidan är ett foto av en orangutang, hela kuvertet är tryckt i färg.

Inuti ligger:

2 stycken glansiga A4 papper

1 A2 papper, glansigt

1 broschyr 18 sidor, A4

1 broschyr 6 sidor, A4

 

Är det verkligen rätt att världsnaturfonden skickar detta paket med broschyrer och annat till folk som inte bett om det, där kuvertet förmodligen hamnar direkt i sopnedkastet?

Jag tror att det skulle vara mer miljövänligt att inte skicka ut reklamen än det som ”pandasäljarna” kommer att göra.

 

Men, som vanligt, det är pengar i farten.


RSS 2.0