homosexualitet?

av någon anledning var jag inne på hemsidan felsms.com igår. Där skriver folk om pinsamma sms som de råkat skicka till fel person.
Det var många som råkade skicka sms med saker gällande sex och de flesta föräldrar skrattade åt saken, men när någon kom ut ur garderoben (skulle skickas till en kompis förmodligen) så blev personens föräldrar arga och sa att personen i fråga inte var accepterad i familjen längre!

Detta är sjukt. Och vanligt.
Många föräldrar accepterar inte sina barns sexuella läggning och det tycker jag är galet! Jag menar, älskar man sitt barn älskar man väl hela barnet, inklusive dess sexuella läggning?

Fundera över det här. Hur skulle du reagera om ditt barn/syskon/kusin/nära vän kom ut ur garderoben? skulle du bli förvånad? skulle du bli äcklad? skulle du bli arg?

att bli förvånad skulle jag inte tycka var något fel, dock tycker jag att det är helt fel att bli äcklad eller att bli arg, då bidrar man bara till ett homofobiskt samhälle!

vi vill väl inte flytta bak samhället i tiden?

vi vill utveckla det!

skicka vidare!

Jag såg just en film som inspirerade mig mycket. Filmen heter ”pass it forward” (skicka vidare) och handlar om en pojke som kommer på en fantastisk idé. Hans idé är att man ska göra tre riktigt stora goda gärningar. Man ska berätta för de som gör gärningarna att de också ska göra tre var, och på så sätt blir det en god kedja (dock vill jag inte rekomendera den för dig som har lätt till tårar).

 

Det är bevisat att man faktiskt blir gladare av att hjälpa människor, så varför inte?

Jo, många människor är rädda. De är rädda för vad folk ska tycka. Jag tror också att människor som inte skickar vidare helt enkelt inte orkar anstränga sig om de inte gäller dem själva. Till dem har jag att säga att gärningen alltid kommer tillbaka till dem på något sätt. För det första det här med att man blir gladare, för det andra att folk kommer att uppfatta dig som en trevligare människa och för det tredje, om alla följer kedjan kommer den någon gång komma tillbaka till dig.

 

Jag är intresserad av att se om det här funkar, så vad sägs, ska vi göra ett försök?


nedladdning

Är det rätt eller fel att ladda ned?

Jag tycker inte att artister ska ta betalt för sin musik. Bara för att det alltid har varit så behöver det inte betyda att det ska fortsätta.

Hur ska man tjäna pengar om man är artist då, undrar nog många. Jag tror att artisterna tjänar tillräckligt utan inkomsterna från såld musik.

När jag var på konsert till exempel, så kostade biljetten åttahundra kronor och konserttröjorna trehundra. Konserten ägde rum i globen, där det finns ungefär 13 000 platser, om man multiplicerar åttahundra med 13 000 får man 10 400 000 kronor. Mycket av det går säkert åt till att hålla konserten men jag tror fortfarande att överskottet som blir, både räcker och blir över. Man kan också tänka på att jag köpte den billigaste biljetten, de dyraste kostade över tvåtusen kronor. Det gör att artisterna, på de tre timmar konserten varade tjänade en himla massa pengar.

Men det viktigaste i frågan tycker jag inte egentligen är om det är rätt eller fel att ladda ned, snarare om det är rätt av regeringen att lägga ned så otroligt mycket energi på en så förhållandevis oviktig sak när det råder lågkonjuktur, bostadsbrist och problem i invandrarpolitiken.


Skärpning nu!

Jag läste just en artikel i morgontidningen där Göran Hägglund hade blivit bjuden på lunch av en man som var orolig för sin sons framtid i den förort de bodde, då det inte gick ett enda svensktalande barn på sonens dagis. Han var också orolig för att fattigdomen skulle skapa sociala problem för sonen i framtiden. Mannen pratade också om att han hade blivit sämre på svenska sedan han flyttade till förorten, då han tyckte att den var isolerad från det svenska samhället. Göran Hägglunds svar på varför politikerna inte gör något åt saken är att frågorna är så omgående att det är svårt att göra något åt saken!

Skitsnack om du frågar mig. Jag menar, om ett barn är dålig i alla skolämnen, ska man då bara låta barnet vara? Skulle du göra så mot ditt barn/ småsyskon eller liknande? Jag kan inte förstå hur de tänker! Problemet är akut och kräver en akut lösning!

Det finns folk som klagar på att invandrare kommer och förstör det svenska språket, då undrar jag, ska man köra ut invandrarna eller ska man köra ut politiken som gör det svårt för invandrare att komma in i det svenska samhället?


RSS 2.0