Ramlösa - gratis fast för 20 kronor

"Ärligt är härligt, därför behåller vi vattnet precis som det är".

Någon mer än jag som tycker att detta är lite underhållande?
De säger alltså rakt ut att de säljer vanligt kranvatten - och använder det som slogan!

Sverige - ett av de mest jämställda länderna i världen. Eller?

Sverige är ett mycket jämställt land. Enligt lag är alla lika mycket värda. Alla utom en familj.
Jag pratar såklart om kungafamiljen.

I sverige pratas det om att man ska jobba för att nå sin plats. Plugga i skolan för ett bra gymnasium och jobba på på arbetsplatsen för att bli befordrad.

Alla som jobbar på på jobbet jobbar nämligen för att få pengar. En del av de pengar man tjänar in går till skatt. Dessa pengar är viktiga för samhället.
Utan dessa skulle vi inte ha gratis sjukvård och skola.

Dessa pengar behövs alltså för att skapa jämställdhet, att alla ska dela med sig.

Nämen? vad var det? Hörde jag på nyheterna att det betalas x antal miljoner av dessa pengar för att städa ur en kyrka med tops?
Är du säker på att dessa miljoner inte går till äldrevård, skolmat eller kommunaltrafik? Det verkar ju helt från vettet.

Ja, Alice, du hörde rätt. Detta vansinne sker alltså på riktigt. Våra pengar går också till att denna familj, som tydligen är lite viktigare än alla andra, ska få leva ett liv i lyx och överflöd.

Denna familj har inte gjort något överhuvudtaget för att få dessa pengar. De har inte hållit en valkampanj med vinnande argumet, de har inte vunnit på lotteri.

De tar helt enkelt från de fattiga för att ge till de rika. Eller förresten, det räcker inte med de fattigas pengar, ett överflödsliv där 1000 dryckesglas är en anständig bröllopsgåva behöver pengar från alla, rika också.

Stora delar av Stockholm ska tydligen också spärras av för att dessa två, tydligen viktigast i Sverige, personer ska gifta sig.


Min fråga till dig som stöder monarkin, vad är dina argument?

frihet?

Vad är frihet?

Jag skulle säga att frihet är att kunna göra precis vad man vill. Inte behöva äta, inte behöva dricka, inte behöva sova. Då skulle man kunna göra vad som helst, när som helst.
En del av den här friheten jag pratar om väljer många bort helt frivilligt.
De vänjer sig vid kaffe för att "det är så bra att kunna dricka det om man har ont i huvudet eller vill bli pigg".
De skapar beroende av nikotin, det har de inte ens en anledning till. Jag har aldrig stött på någon som försvarar sitt beslut att börja med drogen.

En del tycker att de behöver ett glas vin för att kunna koppla av eller för att ha roligt.

Hur går det ihop? Har man ett så tråkigt liv att förgifta sig blir det roligaste man gör?

Tänk dig att vara ute och resa, men du kan inte få tag på din typ av cigarretter, eller du befinner dig i ett land där snus är helt förbjudet. Du kanske inte kan få tag i ett tillräckligt starkt kaffe för att kunna väcka ditt jetlagade system?

Tänk hur skönt det är för oss som inte är beroende av någonting på fysisk nivå, vi behöver bara mat, sömn och vätska för att klara oss. (I och försig så är det ju alltid trevligt om det finns toaletter, men det är fortfarande möjligt att uträtta sina behov i skogen).

Är du beroende av något? En drog som koffein eller alkohol?

Vad är frihet för dig?

RSS 2.0